OHJEITA

Huomaa, että kaikki julkaisut eivät ole näkyvissä etusivulla. Kun rullaat näytön loppuun, näet esillä olevan sivun alimman julkaisun alapuolella tekstin "LISÄÄ BLOGIVIESTEJÄ". Sitä näppäämällä saat esiin seuraavan tekstiluettelosivun jne, kunnes varhaisimman sivun tekstien alapuolella ei enää tuota tekstiä näy. Julkaisut ovat sivuilla julkaisuajankohdan mukaisessa järjestyksessä, viimeksi julkaistu ylimpänä. 

Etusivulla ja muilla luettelosivuilla on useimmiten näkyvissä kustakin julkaisusta otsikko, alkuperäinen julkaisija/kustantaja ja tekstiote. Varsinaiseen kokonaiseen tekstijulkaisuun pääset näppäämällä tekstin otsikkoa tai tekstiruudun oikeassa alakulmassa olevaa "LUE LISÄÄ" -linkkiä.
Kokotekstisivulta voit palata etusivulle näppäämällä näytön yläreunassa olevaa blogin nimeä.

Etusivulla blogin nimen alla olevasta valikosta voit siirtyä sisällysluetteloon ja aihehakemistoon. Mobiiliversion etusivun vasemmassa yläkulmassa olevaa viivakkoa näppäämällä löydät myös linkin sisällysluetteloon ja aihevalikkoon. Leveällä läppärin tai pöytäkoneen näytöllä saattaa olla valmiiksi näkyvissä nämä valikot sivupalkissa vasemmalla.
Sisällysluettelon otsikot on linkitetty suoraan tekstijulkaisuihin. Aihehakemiston otsikoita näppäämällä saat esiin luettelon kyseeseen aiheeseen liittyvistä julkaisuista (huomioi tässäkin luettelosivun alareunassa mahdollisesti oleva "LISÄÄ BLOGIVIESTEJÄ" -painike).

*   *   *

Palautuksen ajattelijoita -sivusto esittelee arvostettujen tutkijoiden ajatuksia myöhempien aikojen pyhien historiasta, opista ja kulttuurista.
Tämä sivusto (https://palautuksenajattelijoita.blogspot.com) ei ole Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon virallinen sivusto. Virallisia sivustoja ovat https://www.ChurchofJesusChrist.org ja https://www.JeesuksenKristuksenKirkko.org.
Palautuksen ajattelijoita -sivuilla esitetyt mielipiteet edustavat kirjoittajien näkemyksiä ja sivuston ylläpitäjät voivat olla heidän kanssaan samaa mieltä tai eivät sitä ole. Vaikka esitetyt ajatukset voivat poiketa perinteisistä käsityksistä tai opetuksista, ne eivät millään tavoin heijasta Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon johtajien, menettelytapojen tai käytäntöjen kritiikkiä.

Artikkelien suomennosten julkaisuoikeudet on myönnetty tekijän tai/ja kustantajan toimesta allamainitulle vastuuhenkilölle. Julkaisuoikeutta ei voi tämän vastuuhenkilön toimesta siirtää eteenpäin.

*   *   *

Sivuston vastuuhenkilö:
R. Markku Lorentz
rmlposti@hotmail.com